Kolumne

Kako da priđete devojci u provodu.

Slušaj scenario: Krenuo si u klub ili bar, sa namerom da smuvaš neku devojku, pokupiš neke brojeve, a možda i nešto više od toga - e ovde je caka i momenat kad moraš da je impresioniraš.
Za razliku od muškaraca, žene su pravi svedoci i znaju koji muškarci mogu da prevaziđu tu barijeru i kome se svemoćna "ženska vrata" otvaraju. Naravno, ako su singl, one će se ponadati da će im prići tip muškarca baš onakav kakvog je tražila. I sad, pokušavate da je impresionirate.

loft1

Fotografisano u Klub Loft

Počnimo od samog ulaska, koji je veoma bitan. Budite samouvereni, jer se to vidi na vama, a to je ženama itekako seksi. Naravno, to ne znači da ulazite u lokal kao da ga posedujete i da ste Bogom dani, već onako, šmekerski. Pozdravite obezbeđenje na vratima, nasmešite se, budite cool...

klub Kasina Bar

Fotografiano u Klub Kasina Bar

Budite deo ekipe u klubu, to je najbolji način da privučete ženu i zaintrigirate je. Dođite u većem broju i šta god da se dešava, ponašajte se kao da ste glavna atrakcija. Žene obično vole kad momci izađu u grupi pa im se pridruži sa drugaricama.

dragstor play

Fotografisno u Klub Dragstor Play

Ako ste kod bara i čekate piće, a pored vas je devojka - popričajte sa njom: "Hoćeš da vidiš nešto smešno? Kladim se da će barmen tebe prvi uslužti, bez obzira što ja čekam mnogo duže... "

industrija

Fotografisano u Bar Industrija Bar

Sama činjenica da ste joj se obratili, a istovremeno bili duhoviti i šarmantni, već je dobar korak i sigurno će zaintrigirait devojku. Možete i nastaviti nekom izjavom tipa: "I šta ti misliš, nije li ovo diskriminacija muškaraca, kojoj si upravo svedočila?"  Garantovano ste je zaintrigirali i sigurni smo da ćete joj ostaviti dosta materijala za razmišljanje.

etna

Fotografisano u Etna Bar

Dalje, nemojte častiti sve devojke redom, nadajući se da ćete ih osvojiti ili impresionirati dubokim džepom. Osvojićete ih onim što izgovorite, stavom i šarmom, jezikom tela i samouverenošću, ali ne i da zverate okolo i ne posvetite joj se, verujte nam na reč.

HUGO

Fotografisano u Kafe Hugo

Poenta svega je zabava! Izađi i zabavi se, provedi i budi pozitivan - tako ćeš najbolje privući devojku u provodu. Sigurni smo da i vi možete osvojiti najbolju ribu u gradu za koju mislite da je mnogo iznada vaše lige. Neka vam prijatelji zavide i samo napred Pratite nas i dalje u uživajte u našim kolumnama, jer, mi smo tu da vas zabavimo, a možda i posavetujemo. Lepo se provedite večeras!

 

beogradnocu.com