Kod Ministra, vesti

Kako su poznati dočekani Kod Ministra.

Beograd je postao bogatiji za još jedno izvanredno mesto. Kao što to priliči jednom ministru, Kod Ministra je sinoć bilo fenomenalno, neponovljivo i vrhunski. Rečima se ne može dovoljno dobro dočarati taj spoj sofisticiranosti, elegancije i dobrog raspoloženja, pravog meraka i maksimalne opuštenosti. Kafana Kod Ministra pokazala se već na samom otvaranju, i nema sumnje da će se uvrstiti u najpopularnija i najatraktivnija prestonička mesta.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Bilo je mesta samo kvalitetnom piću, smehu, upoznavanju, i po kojoj ljubavnoj varnici. Bez sumnje to su primetili i poznati koji su se sa puno zadovoljstva zaista sjajno sinoć provodili na ovom novootvorenom prestoničkom mestu. Naši fotografi takođe nisu propustili ovo senzacionalno dešavanje, pa su tako spajajući posao i zadovoljstvo fotografisali VIP ličnosti, odnosno manekena Borisa Stamenkovića, kao i poznatog voditelja Vladu Stanojevića.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Bivši farmer Boris, i šarmantni Vlada, bili su prava poslastica za sve pripadnice ženskog pola koje su se provodile u kafani Kod Ministra. Nema sumnje da njima popularnost prija, pa su činjenicu da su poznati maksimalno iskoristili za svoj fantastičan provod. Nisu skrivali oduševljenje novom kafanom Kod Ministra, pa ih na istom mestu uskoro očekujemo.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Fotografijama vam prenosimo samo delić nikad bolje prestoničke atmosfere, o kojoj će se zaista dugo pričati u superlativu. Proverite i vi kako je Kod Ministra, i šta je oduševilo naše poznate momke. Rezervacije za sva naredna spektakularna dešavanja u kafani Kod Ministra možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Kao što već znate, rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog jako velikog interesovnja koje vlada.

Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, a bićemo sa vama i na svim sjajnim događajima u prelepoj kafani Kod Ministra! Dođite i osetite čari Ministarstva!

 

beogradnocu.com