Blaywatch, Cinema, Kolumne, Razno, River, vesti

Kakvi tipovi zavodnica postoje.

U stručnoj literaturi postoje različiti termini koji karakterišu žene koje smatramo zavodnicama. To su iste one zbog kojih muškarci noćima ne spavaju i u čiju zamku tako lako upadnu da nisu ni svesni. U klubovima mnogo je devojaka koje su ove tahnike veoma uspešno savladale, kao i onih kojima to nikada neće poći za rukom.

Blay

Fotografisano na Splav Blaywatch

Sanjarka- ovo su devojke koje su do savršenstva izvežbale bambi pogled. Deluju nežno i mazno i tako lako umeju muškarcu da se uvuku pod kožu da je to fascinantno. I pre nego što postane svestan bilo čega, muškarac upada u njenu mrežu "dobre devojke" i spreman je da za nju uradi sve, jer ona navodno sve to zaslužuje... kada padnu maske i kada shvati "gde je upao" obično bude kasno.

Divlja mačka- ove devojke istinski mogu biti vrlo opasne. Atraktivno se oblače, otresite su, a kada zavode koriste sve tehnike od umilne mace do tigrice. Pred njima padaju svi i dobri momci i moćnici i oni koji sebe smatraju šarmerima. U pitanju je takva mudrica da niste ni svesni. Obrlatiće vas u tri poteza, iskoristiti i ostaviti, a vi posle vidite šta ćete.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Taktičarka- S ovom devojkom nikada ne znate na čemu ste. S njom je čas toplo, čas hladno. Ona će tako da vas provoza kroz sva emotivna i mentalna stanja, da nećete biti ni svesni šta vam se događa. Najčešće su prosečnog izgleda, ali sve konce drže u svojim rukama.

"Keva"- Ovo je devojka koja se slepo drži verovanja "Da se do srca muškarca dolazi preko stomaka" i učiniće sve da vas navede da probate njene specijalitete. Ona će stalno nešto da vas nutka, služi, češlja, češka... sve samo da vam ugodi. Devojke koje spadaju u ovaj tip "zavodnica" su pristojnog izgleda i uvek će više obraćati pažnju na to šta su vam skuvale i kako su vas ugostile, ubeđene da ćete na to 100% pasti.

Kada je reč o tehnikama zavođenja, ne treba zaboraviti da je svaka devojka individua i da ono što tvrdi stručna literatura ne mora uvek da bude tačno. Praksa je čudo, zato najbolje veštine zavodnica iskusite na svojoj koži! Do čitanja!

 

beogradnocu.com