Kasina Bar, vesti

Kasina Bar za najbolji gradski provod.

Ove nedelje odmorite uz sjajne i možda najtraženije bendove koji će vam prirediti nezaboravan provod. Vodeći beogradski koncertni klub Kasina Bar na Terazijama, do sada vam je svakog četvrtka priređivala nastupe najboljih izvođača naše muzičke scene.  Večeras vam svira Makao Band koji će inspirisati njihove verne poklonike i sve goste za sjajan provod pod svodovima Kasine! Kako bi Makao rekao - House is all we need, and Makao is going to give it to you!

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Četvrtkom u Kasina Baru nastupa Loco Band i tada će se slušati uglavnom strana muzika koju će svirati ovaj dobro poznati bend! Loco Band godinama stiče reputaciju kvalitetnim izvedbama, dovoljno blizu originala, sa taman dovoljno dodatog svog žara. Odlični muzičari i sjajni vokali, a naravno i svi tehnični potkrepljeni! Za vikend, možete sabrati utiske uz fenomenalne Gitarse u petak i Veska Vučkovića u subotu. Dođite u klub Kasina i doživite noćni provod na najlepši način!

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Vesko Vučković već duže vreme nastupa u Kasina Baru. Ovaj pevač poseduje izuzetnu energiju, vokalne sposobnosti i mogućnost iskrene komunikacije sa publikom. U svojoj pevačkoj karijeri nastupa kao stalni član Mercedes benda, No Comment benda, Uragan benda, Brodway benda i Muzičke mašine sve do formiranja projekta koji nosi ponosni naziv ”Vesko Vučković Bend”. Veliki je ljubitelj pop i rock pravca, ali mu prijaju i drugi žanrovi kvalitetne muzike. Ne propustite da čujete ovog muzičara samo u Kasina Baru na Terazijama.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina je mesto gde možete videti skoro sve generacije, jer za ovakav provod nikada niste ni previše stari, ni previše mladi. Atmosfera je uvek sjajna i neponovljiva, i odaje se utisak da ljudi jednostavno dolaze da se provedu sa svojim prijateljima, rasterećeno igraju uz izvanrednu muziku i popiju po koju. Rezervišite svoje mesto na vreme u Kasina Baru. Za bilo koji dan u nedelji, pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44 ili rezervišite Online.

 

beogradnocu.com