Fensi Kafana, vesti

Katarina Živković u Fensi kafani!

Večeras u popularnoj prestoničkoj Fensi kafani nastupiće atraktivna pevačica Katarina Živković. Očekuje vas fenomenalan provod uz kvalitetnu muziku Fensi benda, i fantastičan vokal Katarine Živković.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi kafana

Katarina Živković je koncertno sve traženija, zbog uvek fenomenalne atmosfere i velike količine pozitivne energije na njenim nastupima. Nedavno je u Makedoniji zatvorila festival „Open“ svojim nastupom pred oko 80.000 ljudi, koji su došli da uživaju u njenoj izvanrednoj muzici. Katarina iz nastupa u nastup postaje sve spektakularnija, i svoje sjajno raspoloženje vrlo lako prenosi na svoju publiku.

Fensi kafana predstavlja idelno mesto za vaš provod ukoliko ste ljubitelj dobre narodne muzike i žive svirke, a ovaj petak je dan koji ne smete propustiti! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u Fensi kafani fotografišući vaše najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi kafana

Ukoliko propustite nastup Katarine Živković i Fensi benda, u narednom periodu Fensi kafana takođe nudi najbolji prestonički provod. U subotu 21. septembra nastupa sjajni tandem - Nenad Cvijetić i Sanela. Nedelja je već tradicionalno rezervisana za Andreanu Čekić i Kosmajca, a naredne srede, 25. septembra na ovom izvrsnom mestu zabavljaće vas Jelena Gerbec i Balkan Bend.

Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u Fensi Kafani možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili  Online, i vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje. Rezervacije su obavezne zbog prevelikog interesovanja, i treba ih izvršiti što pre!

 

beogradnocu.com