Pivnica Ispod Mosta, vesti

Kliknite da vidite šta se dešava ispod mosta.

Pivnica Ispod Mosta nudi veoma poseban provod i priliku da zaista uživate kao nikada do sada. Ovo mesto je puno dobrih vibracija i zato ga tako brzo svi zavole. Od enterijera do poslednje kapljice pića sve je osmišljeno perfektno.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Pivnica Ispod Mosta misli uvek na sve vaše želje, tako u sredu na ovom pro evropskom mestu za vas nastupa Boris Čolić i Cool band. Boris Čolić je tip izvođača koji je perfektan u svakoj pesmi i Cool band ga odlično i znalački prati. Ovaj pevač pravi atmosferu koja je najbolja u gradu. Pivnica Ispod Mosta je mesto koje će vam uvek prijati, najbolja kafana u gradu, koja u sebi nosi duh odličnih provoda i neguje kulturu zapada i to na domaći način.

Četvrtkom u Pivnici Ispod Mosta nastupaju Darija i Pule Skandal koji će upriličiti provod za pamćenje koji se odlično uklapa sa enterijerom Pivnice Ispod Mosta koji je predivan, ovde ćete moći da doživite najbolje momente za kojim ste tragali u noćnom životu i koji će vas dočekati raširenih ruku. Pivnica Ispod Mosta nudi veoma bogat sadržaj kako muzički tako i ugostiteljski, jednostavno ovde se na sve mislilo.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Petkom u kafani Pivnica Ispod Mosta nastupa ozvučeni orkestar, to je idealan kafanski trenutak koji ne smete propustiti, dok uz subotu za vaše veselje svira orkestar Komšije sa kojim ćete se osećati više nego odlično.

Orkestar Komšije ima jedan bogat i raznovrstan repertoar koji će vas osvojiti na prvo slušanje. Pivnica Ispod Mosta ima atraktivnu ponudu i jedinstvene cene, ovde možete probati najbolje vrste piva i rakije, i uživati u delikatesima poput pilećih krilaca u medu, bavarskih belih i roštilj kobasica, dimljenih butkica i bavarskog gulaša i to nije sve.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Pivnica Ispod Mosta je raj za sva vaša čula. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Naši objektivi će verno preneti sve vaše najbolje momente provedene u Pivnici Ispod Mosta.

 

beogradnocu.com