vesti

Klub Carski Lov nudi fenomenalan provod.

Za sve one koji žele da unesu malu promenu u svoje rutinske izlaske, prestonički klub Carski Lov je idealno rešenje. Uz veoma kvalitetnu muziku i dosta dobrog raspoloženja, provod u etno ambijentu je zagarantovan.

U petak u klubu Carski Lov svoj nastup održaće atraktivna pevačica Marina Tadić. Marina je  jedna od trenutno najtraženijih izvođača sa naše estrade, što zbog izuzetnog vokala, što zbog spektakularne atmosfere koju pravi.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Posebnu čar vašem provodu u klubu Carski Lov daće neponovljivi miris Dunava, koji će učiniti da se maksimalno opustite. Vašem provodu, pored izuzetnosti lokacije ovog kluba, doprineće i vrhunsko osoblje, kao i vrlo pristupačne cene.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

U subotu 2. novembra za vaš neverovatan provod pobrinuće se popularna zvezda Granda Rada Sarić, poznata po svojim vatrenim nastupima. Ova prelepa pevačica učiniće da vam subota bude veče za pamćenje.

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kako izgleda provod u klubu Carski Lov, nakon čega ćete sigurno biti inspirisani da sebi i svojim prijateljima priredite jedno takvo jedinstveno uživanje.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Carski Lov možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite provod uz Dunav!

 

beogradnocu.com