vesti

Klub Cinema bez konkurencije.

U ponedeljak  u klubu Cinema za vaš nezaboravan provod pobrinuće se Boris Režak, Snežana Nena Nešić i Igor Terzija. Samo dva dana nakon spektakla sa ovim izuzetnim muzičarima na scenu kluba Cinema dolaze Željko Vasić i Flamingosi, koji će učiniti da vam ova sreda bude neponovljiva.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Klub Cinema važi za jedan od najboljih klubova u Beogradu, a svojim muzičkim repertoarom iz nedelje u nedelju opravdava vaše poverenje. U klubu Cinema ćete se uvek nesumnjivo dobro provesti, uz najbolje zvuke, najlepše devojke i igranje do ranih jutarnjih časova.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Klub Cinema je mesto gde se okupljaju ljudi željni dobrog provoda, zaljubljenici u prestoničke noći i kvalitetne ritmove. Usluga je besprekorna, i koji god dan da odaberete za vaš provod nećete se pokajati. Ne postoji bolji način da provedete noć u Beogradu od uživanja u klubu Cinema uz vrhunske izvođače domaće i regionalne scene.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Cinema možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod u pitanju. U iščekivanju ovih fantastičnih svirki, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com