vesti

Klub Cinema pravi izbor za sredu veče.

Spremite se da prkosite radnoj nedelji, podignete svoje raspoloženje vrhunskim provodom koji vas čeka u klubu Cinema. U novoj sezoni, ali i dalje sa najboljim svirkama i nastupima, sredom nastupa vaš omiljeni, i jedan od najšarmantnijih pevača na našim prostorima Željko Vasić, kao i grupa Flamingosi!

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Vasić će uz svoje hitove potvrditi privrženost pop zvuku koji klub Cinema jedinstveno pokušava da održi i gaji u našoj prestonici. Letnji intermezzo naziv je novog ovogodišnjeg albuma Željka Vasića, a upravo večeras u klubu Cinema imaćete priliku da uživate u njegovim fantastičnim hitovima.

Nešto nakon toga, Željku će se na sceni pridružiti neodoljiva grupa Flamingosi čiji su poznati tvorci glumac Marinko Madžgalj i voditelj televizije ,,Pink” Ognjen Amidžić. Ovaj neponovljiv duo, skoro, svojim jedinstnstvenim izvođenjem, upotpuniće vam žurku u CinemiSamo u neverovatnom ambijentu kluba Cinema zagarantovan je dobar provod, a ova sreda biće zaista nezaboravna, zahvaljujući sjajnoj energiji, ljudima, muzici i svemu onome što čini ovaj unikatni noćni klub.

klub Cinea

Fotografisano u Klub Cinema

Spektakl neće izostati ni ovog petka, kada je za vrhunski provod zadužen sastav Inspiracija Band i Ana Bebić. Sudeći po njihovom iskustvu, i dosadašnjim nastupima, ono što vas u klubu Cinema očekuje zaista ne smete propustiti! Uz domaći i strani pop moći ćete da uživate do ranih jutarnjih časova. Nenad Ćeranić i Milena Vučić, poznati po neverovatnom provodu koji se danima nakon nastupa prepričava isključivo u superlativu, pravi neverovatnu atmosferu u klubu Cinema. Ukoliko ovu subotu rešite da provedete uz njih, moći ćete da uživate uz najveće hitove pop - rock, folk i zabavne muzike, naravno u specifičnom izvođenju ovog fantastičnog sastava. Dođite i uverite se šta je najbolji provod u gradu.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Da biste bili u toku sa najnovijim vestima i informacijama o noćnom životu u Beogradu, pratite svoj omiljeni vodič kroz noćni život – beogradnocu.com. Rezervacije za večeras ali i ostala dešavanja u klubu Cinema, možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com