Klubovi, vesti

Klub Filmski Grad otvorio baštu.

U srcu Košutnjaka  klub Filmski Grad otvorio je svoju baštu za sve ljubitelje dobrog provoda. Bašta je zapravo i zaštitni znak ovog mesta i zbog svoje specifičnosti privlačna je mnogima. Ovo je pravo mesto za sve one kojima nedostaje prirodno okruženje.

Klub Filmski Grad preko celog dana radi kao kafe i kao restoran nacionalne kuhinje, a petkom uveče pretvara se u mesto za nezaboravan izlazak kada je na muzičkom repertoaru živa svirka.

Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

U petak, 26. jula, u očekuje vas nastup Mladena Cvetanovića i Nine Nestorović, odnosno nezaboravno veče u bajkovitom ambijentu. Ovo dvoje pevača postali su apsolutno nezaobilazni kada je klupski provod u pitanju, i definitivno ih treba poslušati. Klub Filmski Grad treba da poseti svako ko želi da uživa u opuštenoj i pozitivnoj atmosferi.

Svakog četvrtka očekuje vas House & RnB veče, gde je za muziku zadužen DJ Dushawn. Uz komercijalne ritmove kvalitetne muzike možete se zabavljati i biti fotografisani, jer portal beogradnocu.com ne propušta dobre žurke. Naši fotografi su uvek tu da zabeleže najbolje momente vašeg nezaboravnog provoda. A da biste videli kakav je provod inače u ovom klubu, posetite našu galeriju.

Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Kao i obično, sajt beogradnocu.com tu je da vas uputi na najbolja prestonička mesta. Rezervacije za klub Filmski Grad možete izvršiti preko našeg portala, odnosno Online, ili putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44.

 

beogradnocu.com