vesti

Klub Filmski Grad: Provod kao na filmu.

Ovog petka u klubu Filmski Grad zaista vas očekuje pravi spektakl. Naime, za vaše neponovljivo veče pobrinuće se talentovani Mladen Cvetanović i neverovatna Darja Daka, kao i specijalni gost koji dolazi iz Švedske. Start je zakazan za 23 h.

klub Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Pravu senzaciju u klubu Filmski Grad uz Mladena i Darju napraviće čuveni DJ Alexis, koji će vas garantovano oduševiti svojim umećem za miks pultom. Očekuju vas numere koje će vas držati na nogama čitave večeri i koje će maksimalno doprineti vašem vrhunskom uživanju.

klub Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Klub Filmski Grad poznat je po uvek dobroj atmosferi, pozitivnom raspoloženju i usluzi, koja je uvek na nivou svetskih klubova. U srcu Košutnjaka, u klubu Filmski Grad, krije se najbolji prestonički provod. Ukoliko još uvek niste posetili ovo izuzetno mesto, ovo je prava prilika za to. Nesumnjivo ćete ovaj petak, ukoliko ga budete proveli u klubu Filmski Grad, prepričavati dugo, i to isključivo u superlativu.

klub Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Fotografije dosadašnjih dešavanja iz kluba Filmski Grad možete pogledati u našoj galeriji fotografija, i uveriti se u spektakularan provod. Fotografi portala beogradnocu.com i ovog petka će beležiti vaše najinteresantnije momente. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, možete izvršiti rezervacije na najjednostavniji način, i tako obezbediti najbolji provod sebi i svojim prijateljima.

 

beogradnocu.com