InBox, vesti

Klub InBox - pravi izbor za 1. januar.

Tokom čitave sezone klub InBox postavljao je standarde pravog provoda i uživanja u Beogradu. Klub InBox ima izvanrednu ponudu za vaš doček 2014. godine, ali i za reprizu novogodišnje noći.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Samo radi vešeg dobrog i besprekornog provoda, 1. januara, nastupiće jedinstveni i možda najtraženiji pevač i zabavljač, poznat po pravljenju najbolje klupske atmosfere – Oliver Stojiljković!

Njegovom šarmu i fantastičnom repertoaru prosto nećete odoleti. Spremite se za hitove zabavne, pop, rock i house muzike, kao i sve ono što izvođače u trenutku inspiriše, ili ono u čemu gosti posebno uživaju.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Za vrlo kratko vreme, nakon otvaranja InBox je uspeo da postane „must be“ mesto u gradu, sa najvećim clubberima Beograda. Klub InBox okuplja urbanu gradsku ekipu, ljude koji znaju šta znači dobar provod i kvalitetna muzika. Uz sve to, u šanku su barmeni koji će sa osmehom na licu i pozitivnom energijom ugostiti sve klabere željne fenomenalnog izlaska. Zato ne propustite sjajnu žurku i pravac u InBox!

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć i reprizu Nove goine u klubu InBox. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ulaz je besplatan a vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu InBox. A u iščekivanju fenomenalne reprize Nove godine, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovaj klub bude neizbežno mesto kada je u pitanju vaš provod u Beogradu 1. januara 2014. godine. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com