Lava Bar, vesti

Klub Lava Bar obećava sjajan provod.

Vikend je na pomolu, a vi još niste odlučili gde biste izašli i koji biste klub posetili. Zato je ekipa beogradnocu.com uvek uz vas i na raspolaganju da vam preporuči najbolji noćni provod u Beogradu.

Prepustite se uživanju u jednom jedinstvenom, kvalitetnom i drugačijem klubu od ostalih. Klubu koji je počeo sasvim stidljivo i lagano sa radom, da bi nakon kraćeg vremena dostigao vrhunac i svoje ime stavio u red sa najboljim klubovima naše prestonice – Klub Lava Bar.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Već u petak, u Lava Baru pevaće vam Suzana Dinić i Skandal Bend koji će, kako i samo ime kaže, napraviti pravi skandl i sjajnu atmosferu.
Obećavamo vam da ćete celo veče đuskati i pevati, jer muzika u klubu Lava Bar je uvek takva, da prosto pokrene čoveka i probudi svaki ritam u njemu. Dođite na sjajnu muziku i tamo gde je provod zagarantovan!

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Već u subotu nastupaju čuveni Gitarsi, koji poslednjih dana brzinom svetlosti pune klubove u našem gradu, a poznati su po pravljenju vrhunskog provoda. Grupa Gitarsi nastali su sa idejom da se pop muzika aranžirana u flamenko, klasičnom i pop maniru sviranja akustičnih gitara pokaže i dočara na način koji još nije zastupljen na našoj sceni. I uspeli su u tome. Ovi momci bez sumnje, svakog vikenda u Lava Baru, potvrđuju zašto sa svojim pesmama zauzimaju prva mesta na top listama domaće muzike u Srbiji i celom regionu.

Začinite dan zvucima Gitarsa u vašem omiljenom klubu Lava Bar i dođite da se fenomenalno provedemo! Naravno, kao jedno od osveženja u ovom klubu, ponedeljikom od 21 h, možete doći u Lava bar na idilične zvuke tamburica i uživati u sjajnoj večeri.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Pored fenomenalne muzike, u Lava Baru uživaćete u sjajnom izboru pića, osoblju i prostoru koji beskompromisno promoviše kvalitet koji prepoznaju različite generacije, sve zarad uzajamnog dobrog provoda.

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com