Parlament, vesti

Klub Parlament - U susret Novoj godini.

Očekuje vas vrhunski provod na svetskom nivou, kao i uvek u ovom klubu. Poslednje dane 2013. godine treba provesti što bolje, zato vam vaš omiljeni portal beogradnocu.com savetuje da ih provedete uz klub Parlament.

klub Parlament

 Fotografisano u Klub Parlament

U subotu 28. decembra u klubu Parlament očekuje vas prednovogodišnja Run The Twerk žurka, kada će se za vaš fenomenalni provod pobrinuti fantastični Dj Architect. Uz vrući muzički odabir, sada već slobodno možemo reći jednog od najboljih i najpopularnijih ljudi na našim prostorima Dj Architect-a, koji će vas provesti kroz Trap, Twerk, R&B, Hip-Hop, Dancehall, Reggaeton, Moombahton i Baile Funk hitove. Očekujte zaista pravi spektakl, kao i uvek u klubu Parlament. Inače, ove subote očekuju vas i snižene cene pića.

klub Parlament

 Fotografisano u Klub Parlament

Već pri prvom ulasku u klub sve će vam biti jasno. Klub Parlament je dizajniran i koncipiran tako da ne postoji loše mesto u njemu, a da ujedno možete da birate najrazličitije oblike mesta. Počevši od barskih stolova i velikih pultova izgradjenih od najfinijeg drveta, pa preko šankova gde možete uživati u "vreloj" atmosferi koji iskusni barmeni prave poput svojih kolega u poznatim svetskim klubovima i barovima, pa sve do velikih i komfornih separea od prevrnute kože. Što svakako uz topao enterijer, vrhunski muzički program, profesionalno i ljubazno osoblje, kao sinonim najvišeg kvaliteta zasigurno garantuje provod za prepričavanje. Pravo friendly mesto za istinske klabere.

klub Parlament

 Fotografisano u Klub Parlament

U iščekivanju ovih izvanrednih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija iz fenomenalnog kluba Parlament. Naša galerija nesumnjivo će vas inspirisati da klub Parlament bude vaš izbor kada je prestonički izlazak u pitanju. Klub Parlament idealan je i za doček Nove godine. Više informacija o dočeku, ponudama i cenama možete dobiti u našoj posebnoj rubrici.

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com