vesti

Sjajna muzika u kafani Prava Bajka.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete za vikend vaš omiljeni vodič kroz noćni život – beogradnocu.com je tu. Ako ste ljubitelj dobrog kafanskog provoda i meraklijskog uživanja, idealno mesto za vaš izlazak u petak 27. decembra i subotu 28. decembra je svakako prestonička kafana Prava Bajka.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

U petak 27. decembra za vaš provod u popularnoj kafani Prava Bajka biće zadužen Sinđa Bend. Ova profesionalna ekipa muzičara, koja sa velikom ljubavlju obavlja svoj posao i vrlo lako prenosi svoju sjajnu energiju na publiku, učiniće da se provedete bolje nego ikada. Do ranih jutarnjih časova bićete na nogama i uživati u neverovatnom spektaklu.

U subotu 28. decembra Big Bend Grupa pobrinuće se da iskusite jedinstveni prestonički provod u kafani Prava Bajka. Očekuje vas izvanredan i neponovljiv provod uz puno pozitive i dobrog raspoloženja.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

U ambijentu koji vas vraća u prošla vremena, u opuštajućoj atmosferi, serviraju se najukusnija i najkvalitetnija domaća ali i internacionalna jela i pića. Ipak, ono što se najviše pamti jesu vrhunska usluga i atmosfera koju  kafanu Prava Bajka izdvaja u bogatoj ponudi Beograda. Cene su, naravno, veoma pristupačne.

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kako izgleda provod u kafani Prava Bajka, nakon čega ćete sigurno biti inspirisani da sebi i svojim prijateljima priredite jedno takvo jedinstveno uživanje. Fotografi portal beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama i beležiti najinteresantnije trenutke vašeg provoda.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Rezervacije za petak i subotu, kao i za sva dešavanja u kafani Prava Bajka možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite fantastičan provod. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu popularnu prestoničku kafanu. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za izlaske.

 

beogradnocu.com