Beograd, Klubovi, Najave, Nova godina, vesti

Ukoliko ste željni brutalnog provoda u novogodišnjoj noći, onda su Plastic i Mint pravi izbor za vas! Naime, u Plastic-u vas 31. decembra čeka odlična DJ ekipa, a to su Dj Byp_, Dj Fake Casual i Dj Luka Brasi. Ova trojka ostaviće vas bez daha i naterati da đuskate do zore! U Mintu, vas, pak, očekuju Fhill & Dansmore, D.r.n.d.y i Mande, zaduženi za paklenu atmosferu! Ono što je sjajno, kad su ova dva kluba u pitanju, je to što su cene karata veoma povoljne, pa ćete kartu za Plastic platiti 20 eur, dok je karta za Mint 15 eur. Rezervacije se dodatno plaćaju. Požurite i obezbedite sebi i svojim bližnjima najbolji novogodišnji provod!

docek-nove-godine-klub-plastic-i-mint-2

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu Plastic i Mint možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com