Red Shoes Cafe, vesti

Klub Red Shoes Cafe - novi klub na beogradnocu.com.

Vaš omiljeni portal vam nudi još jedno fenomenalno mesto stvoreno za vaš najbolji noćni provod. Proleće i topli dani polako dolaze, pa je vreme da se malo preselimo na jezero, odnosno Adu Ciganliju, u prevodu - Red Shoes Cafe!

klub Red Shoes Cafe

Fotografisano u Klub Red Shoes Cafe

Ova “Crvena Cipelica” je otvorena za vašu žurku tokom cele godine 24 časa dnevno. Iz letnjeg lokala na plaži, Red Shoes Cafe se transformiše i u živahan noćni klub, kao i restoran sa prijatnim ambijentnom pogodan za sve vrste proslava. Red Shoes čini da ovde ništa nije nemoguće! Provedite celu nedelju u znaku “Crvenih Cipela” i budite kraljica noći!

Večeras, 7. marta, spremite se najluđu žurku i noć za pamćenje,jer će vam svirati jedan od najboljih benda sa naših prostora! Uz standardan house repertoar, zabavljaće vas Full House bend, jedan od najpopularnijih pop/rock sastava trenutno, pa možete biti sigurni da će žurka u Red Shoes klubu biti vrhunska.

klub Red Shoes Cafe

Fotografisano u Klub Red Shoes Cafe

Subota, 8. mart, rezrvisana je takođe za pop - rock svirku i Bend Profesori sa podrškom DJ-a. Narednog dana, uživaćete uz Unplugged Duo, koji će vas zabavljati, kako nedeljom, tako i ponedeljkom. U utorak vas očekuje Lili Bend, a sredu ne propustite da uživate u zvucima Buo Rouz Benda.

A u četvrtak se spremite za nešto silno.. za brzi voz… voz koji vozi brže od zvuka i pesme… Vreme je za Muzički Voz Bend! Ova sjajna grupa je osnovana sada već davne 1995. godine i tokom svih ovih godina menjali su vagone i rezervne delove ali i uradili generalni remont vozila. Sviraju sve,a najviše domaći i strani pop i rock, kao i evergreen hitove. Iza njih su stotine odsviranih svirki, svadbi, proslava, rođendana a bogami i kilometara svirajući po mnogim mestima širom Srbije a i van njenih granica.

klub Red Shoes Cafe

Fotografisano u Klub Red Shoes Cafe

Kao i uvek, beogradnocu.com brine o vašem izlasku i garantuje svakodnevni spektakl! Nudi vam samo najbolje klubove, kafane i barove u gradu! Učinićemo sve da se provedete idealno, pa tako i u klubu Red Shoes.

Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja u Red Shoes Cafe-u možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u Red Shoes Cafe-u. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

 

beogradnocu.com