vesti

Klub Republika – Fashion place!

Prestonički klub Republika će večeras, u četvrtak, 22. avgusta postati jedna prava modna pista. Svakako centar modnog dešavanja tog dana u Beogradu, jer će se poznata domaća dizajnerka Ana Vasiljević predstaviti kolekcijom “Fashion elements”.

Ova kolekcija ima za cilj da predstavi njen rad u proteklih godinu dana i sadržaj kolekcija “DIamoded” i “Displacement of Futurisma”. Ana je već publici poznata kao dugogodišnji učesnik Belgrade Fashion Week-a, a svoje kolekcije predstavila je, širom Evrope. Njeni modeli mogu da se vide u poznatim izdanjima modnih časopisa, a ovo je odlična prilika da se još jednom potvrdi njeno mesto među najboljim srpskim dizajnerima.

Republika

Fotografisano u Klub Republika

Ana je za ovu priliku najavila odličan performans koji će pratiti i gostovanje poznatog DJ-a iz Švedske, Aleksandra Predragovića. Gosti kluba Republika će imati jedinstvenu priliku da budu u društvu velikog broja VIP zvanica, i osete atmosferu urbanih klubova sa svetske scene. Takođe, imaju priliku da uživaju u pogledu na manekenke i sve to uz fenomenalnu muziku.

Ovaj događaj je svakako jedan od najlepših u letnjoj sezoni koji organizuje klub Republika, zato nemojte da propustite da budete deo neverovatnog provoda, kakav se dugo pamti. Predlažemo vam da rezervišete svoje mesto na vreme, jer će, sasvim očekivano, četvrtak uveče u klubu Republika biti krcato. Mesto koje želite možete da rezervišete Online ili putem Call Centra 063 33 33 44.

Republika

Fotografisano u Klub Republika

U galeriji slika koju je priredio portal beogradnocu.com možete da vidite kakav je bio provod proteklih nedelja u ovom urbanom gradskom klubu, ali ne i da pretpostavite kako će biti i na događaju sezone. Zato dođite da uživate poput urbanih devojaka iz svetskih centara mode, koje nikada ne bi propustile ovakav događaj.

 

beogradnocu.com