vesti

Klub Republika– Počinje zimska sezona ultimativnog provoda.

Noćni život u Beogradu ove zime postaće sinonim za vrhunski clubbing hedonizam.
Na scenu stupa jedan od naših najpoznatijih klubova na mestu bivšeg Andergraunda - Klub Republika!

klub Republika

Fotografisano u Klub Republika

Nakon niza nezaboravnih žurki i događaja u letnjoj sezoni, klub Republika večeras stupa na zimsku klupsku scenu sa poznatim “duo konceptom“ - Republika Bar i Republika Club.

Ova dva odvojena “brenda” nastavljaju uspešan rad od večeras i to u novom i opuštenom, intimnom ambijentu, na istoj lokaciji. Bar i Club, sve što čini kompletan provod, dva mesta na jednoj adresi.

klub Republika

Fotografisano u Klub Republika

Klub Republika ugostiće neka od najvećih imena domaće i strane DJ scene i nezaobilazna je vikend destinacija za one koji znaju šta je dobra žurka.

Na otvaranju vas za DJ pultom očekuju Me-High-Low i Oysha koji će vam dokazati zašto su jedni od najboljih DJ-ejeva u Srbiji. Drugi dan, subota - rezervisana je za Miloša Starčevića sa gostima poput Mark Funk, Mirko & Meex, Wise D & Kobe, Babysitters i nezaobilaznim stranim gostovanjima u okviru Teddybear records showcase-a. Petkom i subotom očekujte fenomenalne koreografije Fluid dance team-a!

klub Republika

Fotografisano u Klub Republika

U isto vreme u Republika lounge baru, za miksetom vas čekaju BeatMasters dvojac - Iron & Worke. Njima se od 04:00h na after partiju pridruzuje i DJ Shon!

Svaka subota će doneti novu party ekipu i prezentovati najbolje od najboljih. Tokom cele nedelje vas očekuju osvežavajući kokteli, prelep ambijent i odlična club house muzika.

Ovaj ušuškan klub u zidinama Kalemegdana,  nudi vam potpuno novu dimenziju celodnevnog provoda, ali i idealno zagrevanje pred prelazak u istoimeni klub.

klub Republika

Fotografisano u Klub Republika

Neka vas bivši Andergraund podseti na zlatno doba noćnog provoda u Beogradu. Zimska sezona ultimativnog provoda u našoj prestonici počinje u klubu Republika!

Zato nemojte više čekati, već rezervišite svoje mesto na vreme i to - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i budite u toku sa najboljim noćnim provodom u našem gradu.

 

beogradnocu.com