vesti

Klupče dobrog provoda se odmotava.

Kafana Kafanica Klupče je mesto gde se okupljaju mlađi, ali i stariji naraštaj koji se još uvek oseća mlado. Iza kafane Kafanica Klupče su godine i godine svirki, tematskih večeri, sportskih događaja, pravljenja zimnice i roštilja u dvorištu, a ispred njega još mnogo mnogo toga novog i lepog. Dođite u kafanu Kafanica Klupče i videćete nešto potpuno drugačije i silno.

kafana Kafanica Klupce

Fotografisano u Kafana Kafanica Klupče

U petak 24. januara, nastupiće jedinstveni Petar Milosavljević i Free Bend koji će vas oboriti s nogu. Oni će vam svojim glasom i notama prosto pumpati krv u venama. Garantujemo đuskanje i pevanje do jutra.

kafana Kafanica Klupce

Fotografisano u Kafana Kafanica Klupče

Svratite na dobru pesmu i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove kafane na Vračaru. Prijatnog enterijera koji budi pravi boemski duh, kafana Kafanica Klupče neće vas ostaviti ravnodušnim. Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, ova oaza hedonizma prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod u Beogradu.

Ovo je mesto za sve one koji znaju da uživaju i vole kućnu atmosferu, Žive svirke "od stola do stola", raznovrsni bendovi, koji većinom sviraju pop rock muziku, dok su pojedinim danima na repertoaru razni Dj-evi.

kafana Kafanica Klupce

Fotografisano u Kafana Kafanica Klupče

Ako još niste pronašli svoje mesto istinskogprovoda, kafana Kafanica Klupče je idealno! Rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com