Kod Glumca, Poznati

Bane Janković je postao jedan od najviđenijih likova u gradu. Da li čestim noćnim izlascima pokušava da pobegne od medijskih natpisa koji ga proganjaju već mesecima, nismo sigurni, ali ga viđamo na skoro svim poznatim mestima u gradu.

kod glumca5

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Ovog puta, naši fotografi upecali su Baneta u popularnoj kafani Kod Glumca, a ko je sinoć bio odsutan, propustio je odličnu atmosferu i zanimljiv "momenat" između Baneta i pevačice iz Akustik benda koji je nastupao ove srede Kod GlumcaLepa devojka je zapevala popularnom manekenu, a sudeći po njegovom izrazu lica, očigledno ga je pesma duboko dirnula.

kod glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Maneken i novopečeni ugostitelj se inače tokom cele večeri odlično zabavljao, a u kafani Kod Glumca je vladala odlična atmosfera. Pogledajte u našoj galeriji fotografija, kako se Janković provodio sa društvom na fenomenalnoj žurci Kod Glumca i nastupu Akustik benda.

kod glumca1

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

kod glumca9

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Ne propustite i večerašnji provod uz gosta iznenađenje, jer će vam se ova noć osladiti! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com