vesti

Ko je srećan, zlo ne misli.

Vladimir Jovan, samo za vas nastupa večeras u kafani Kafanica Radost. Ovaj odličan muzičar ume da oseti pravi kafansku pesmu i sjajnu atmosferu najluđih provoda i prenese je na sve vas.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Kafanica Radost sa Vladimir Jovanom okreće novi list vašeg kafanskog života i to onaj koji se zove veoma jednostavno – Radost! Ovaj muzičar je veoma poznat svim ljubiteljima dobre pesme i kvalitetne svirke. Vladimir Jovan će učiniti sve da se odlično provedete u izvanrednoj večeri uz rock i pop muziku i domaće vesele hitove.

Jedva ćete dočekati ponovno druženje sa Kafanicom Radost nakon ove večeri. Ne propustite ono najbolje što vam Beograd nudi i dođite u Knez Mihailovu ulicu. Kafanica Radost koja u svom nazivu otkriva povod okupljanja gostiju, kutak je za sve radosne ljude najrazličitijih ideja i maštanja.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Za vaš provod kafana Kafanica Radost otvorena je kako u toku dana, tako i u večernjim časovima. Sa muzičkim programom i zagevanjem atmosfere počinje se oko 22 h, dok provod traje do čak 4 h iza ponoći. Muzika je žanrovski usmerena na pop, folk i starogradsku muziku, ali se iz kafane uvek čuje ono u čemu gosti najviše uživaju.

Poseban akcenat stavlja se na emocije i pravu iskrenu pesmu, koja će vas uvek dirnuti. Ono što je sigurno, koji god dan da odaberete za provod u kafani Kafanica Radost, nećete se pokajati, jer vas uvek očekuje sjajan provod. Za sve goste Kafanice Radost obezbeđen je i parking. Pravi boemi se rado provode u kafani Kafanica Radost jer je atmosfera zaista opuštena, a enterijer podređen vašem maksimalnom uživanju.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

U kafani Kafanica Radost dobićete sve, i više nego što očekujete.  Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u Kafanici Radost. A dok budete sa nestrpljenjem čekali nezaboravne kafanske noći, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite su u kvalitet provoda koji vam nudi kafanica Radost.

 

beogradnocu.com