Freestyler, Kabare 13, Kolumne, Razno, River, vesti

Ko ne voli nestašne devojke.

Ako zaobiđemo sva moralisanja, teoretisanja, filozofiranja i ostale bitne i manje bitne ideje polu-ideje i velike zamisli, složićemo se u jednom, svaki, ali svaki muškarac je bar jednom u svom životu "odlepio" za nekom opasnom cicom, koja je izgledala mrak i tačno znala šta hoće. I pre nego što vas savlada griža savesti i želja da nam održite predavanje o tome kako devojka mora da bude dobra domaćica, da ne ispušta krpu iz ruke i da treba da gleda u jednog muškarca ko u svetinju, ostanite uz sledeće redove.

splav River

Fotografisano na Splav River

Istorijski podaci odakle god da krenete da istražujete uvek su na strani zgodnih, samouverenih, sposobnih žena koje su mačo muškarce vrtele oko prsta. Zbog nazovi nestašnih devojaka su se rušila i gradila carstva. Gubili i dobijali ratovi, a te fatalne lepotice daleko su bile od smernih "domaćica" s pregačom oko struka, krpom na čelu i viškom kilograma koje kipi tamo gde ne treba. I bile su voljene, poštovanje i obožavane...

Splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Ako se bacimo na psihološko i sociološko procenjivanje i tu ima svašta zanimljivo. Neretka je situacija da muškarac razmišlja upravo ovako. "Evo, oženiću tu i tu, finu devojku, ne liči ni na šta, ali odlično kuva i još bolje riba, ja izgledam super, gledaće u mene kao u Kip slobode, a ja ću lepo moći da švrljam i da uživam sa zgodnim, lepim, "nestašnim" devojkama, dok me ona čeka kući sva mazna i čedna i pere mi košulje ukaljane karminom od sinoć". Ko tu koga farba?! "Ova je dobra za kuću, dok ja ustvari hoću da budem s ovom drugom koja je potpuno drugačija u svemu od ove što me čeka kući"?! Nešto ovde ne štima...

Klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

I tako, pričajte vi i morališite koliko god hoćete. Ako devojka voli da se oblači provokativno, ako ističe svoje telesne atribute u prvi plan, to ne znači da je ona manje vredna, manje inteligentna... niti, ako ona deluje fino i zakopčano, da je baš tako smerna i čedna. Nemojte se iznenaditi, ako ta zakopčana ima mnogo veću "kilometražu" od ove što samo deluje da je na izvolte!

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Uvek, ali uvek muškarac će se pre okrenuti, pre "odlepiti" za nazovi nestašnom devojkom za kojom se okreće ceo grad. Naravno ovde ne govorimo o nekim ekstremnim slučajevima, ni u jednom ni u drugom smislu, samo je krajnje vreme da pojedini prestanu da morališu i da počnu da uživaju u životu. A devojke, vi budite svoje i držite se zlatne stredine, a kuvanje i peglanje vam svakako neće pobeći u ostalom u 21. veku postoji toliko načina da se domaćiški poslovi lepo prepuste nekom ko je u tome "profesionalniji", a vi da budete uvek lepe, doterane i tip top za svog muškarca, ali kad kažemo tip top mislimo i u fizičkom i u psihičkom i inelektualnom i svakom drugom smislu! Do čitanja!

 

beogradnocu.com