vesti

Ko To Peva u Zemunu!?

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete izaći narednih dana, beogradnocu.com je tu da vam olakša snalaženje u noćnom životu. Naime, za sve ljubitelje kafanskog provoda i boemske atmosfere kafana Ko To Tamo Peva!?  u Zemunu je definitivno pravi izbor.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

U kafani Ko To Tamo Peva!? pored bogate ponude pića po pristupačnim cenama i usluge na svetskom nivou, očekuje vas vrhunski muzički repertoar. U petak 31. januara, vašu noć će nezaboravnom učiniti –akustični Tamburaši Harizma Bend. Očekujte sjajnu muziku koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

U subotu prvog dana februara, kafana Ko To Tamo Peva!? vam uz istu ekipu, Harizma Bend, nudi pravi spektakl uz najbolje narodne hitove uživo. Ono što sigurno neće izostati jeste provod do ranih jutarnjih časova, najlepše devojke, kao i dobro raspoloženje. Najlepše starogradske numere nesumnjivo će probuditi vaše emocije.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Kafana Ko To Tamo Peva!? je kao slatkiš koji se ne sme probati i zbog toga se sve više i više želi. Ovde se toči najbolje vino i pije najbolja rakija. U kafani Ko To Tamo Peva!? spava šarm u svakom ćošku, ova boemska rezidencija poznata je po proslavama za rođenje dece, a svako dete dobija goblenski ram sa svojim imenom, koji stoji kao dekor u kafani. Cene su više nego boemske, vrhunski prijatelji vašeg džepa, a atmosfera prava, pravcata kafanska, ona najbolja, ona koje nikada nije dosta i od koje se uvek traži još.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se sa vama rado provoditi u kafani Ko To Tamo Peva!?. U išekivanju najavljenih dogaćaja pogledajte našu galeriju fotografija.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Ko To Tamo Peva!?, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com