vesti

Ko peva, zlo ne misli.

Kafe Anticipo u Ustaničkoj ulici jedan je od onih koji uvek brine osvojim gostima. Znajući koliko su gosti istančanog ukusa i vrlo probirljivi, kafe Anticipo vam je pripremio tematsko veče koje ćete, sigurni smo, obožavati.

kafe Antipico

Fotografisano u Kafe Antipico

U subotu, 01.februara, kafe Anticipo je pripremio iznenađenje za sve one koji vole da pevaju, a žele da Sjajan povod, sjajna muzika, sjajni ste svi vi, jer ćete upotpuniti ovo veče karaoka za pamćenje! Naoštrite glasne žice i družimo se u subotu u kafeu Anticipo!

Kafe Anticipo predstavlja jedinstven lokal koji se dosta razlikuje od široke beogradske ponude kafića, posebno po konceptu. Naime, kafe Anticipo razvio se iz ideje da u Beogradu postoji mesto gde ćete se bukvalno osećati “kao kod kuće”. Primarni cilj jeste da kafe Anticipo okupi “porodicu” gostiju, koja će pored uživanja na ovom mestu, pružati uživanja i drugima i to svojom kreativnošću i entuzijazmom. Tačnije, čitav koncept zamišljen je tako da gosti kreiraju program, koji će naravno biti raznovrstan i odgovarati različitim profilima ljudi.

kafe Antipico

Fotografisano u Kafe Antipico

Pored dnevnih aktivnosti koje bi posetioci kafea Anticipo osmišljali i realizovali, oni će takođe biti idejni tvorci večernjeg i noćnog provoda.  Ono što je svakako najbitnije jeste da gosti kafea budu prijatelji i da imaju osećaj kao da su u svom domu, stoga i da aktivno učestvuju u izradi programa za bilo koji dan.

kafe Antipico

Fotografisano u Kafe Antipico

Fotografi portala beogradnocu.com provodiće se sa vama, a možda i zapevati dok budu fotografisali vaše nezaboravne momente. Pogledajte u našoj galeriji kako izgleda kafe Anticipo u svom punom sjaju. Svoje rezervacije možete izvršiti upravo ovde, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Podmažite glasne žice i budite zvezda večeri u kafeu Anticipo.

 

beogradnocu.com