vesti

Ko To Tamo Peva!? - nova kafana na beogradnocu.com.

Vaš omiljeni portal beogradnocu.com, trudi se da vam omogući što više informacija o noćnom životu. Tako vas i ovog puta savetuje da obavezno posetite kafanu u Zemunu, u podnožju Gardoša, koja postoji već 4 godine  i definicija je pravog boemskog provoda – kafanu Ko To Tamo Peva!?.

Kafana Ko To Tamo Peva!?  je jedno od onih mesta gde zaboravljate na sve brige i jednostavno se opustite i prepuštate meraku. Dođite da uz muziku Ko To Tamo Peva!? , prijatno osoblje i odličnu atmosferu rakijate do zore!

Ova fantastična kafana razlog je što se kafane istinski vole, ona radi petkom i subotom, prima 80 ljudi i emituje najpozitivniju energiju na celom celcatom svetu. Sutra 27. decembra, možete uživati uz Harizma Bend- Akustičme Tamburaše koji će vam napraviti vrhunsku atmosferu! Očekujte samo najbolje pesme, najveće hitove, najbolje društvo i naravno, najkvalitetnije piće.

Povoljne cene pića i odlični ozvučeni bendovi garantuju dobar provod. Od pića kafana Ko To Tamo Peva!? vam nudi bukvalno sve što poželite. Sve vrste domaće rakije, poput dunje, kajsije, višnje, medovače i mnoge druge. Ovde se toči najbolje vino i pije najbolja rakija. U ponudi je i meze (njeguški pršut, kulen, domaći sir i masline), sve za vaše bezgranično uživanje.

U subotu, 21. decembra, spremite se takođe za Harizmu Bend koji će vas omađijati i naterati da se ponovo vratite u vašu, buduću omiljenu kafanu Ko To Tamo Peva!?.

Kafana Ko To Tamo Peva!?  je zdanje svih najlepših kafanskih glasova koje ste ikad čuli, kuća svih najlepših kafasnkih žena i mesto najboljih, autentičnih kafanskih provoda u kojima se ništa ne štedi jer je muzika je san snova. Najlepše starogradske romanse svakog vikenda na uvce će vam pevati neponovljivi muzičari, što je još jedan dodatni razlog da svoje poverenje date najharizmatičnijoj kafani u gradu kafani Ko To Tamo Peva!?. U prijatnom ambijentu u boemskoj atmosferi sa odličnom muzikom, ova kafana vam nudi nezaboravan provod do jutarnjih sati. Dođite i uverite se!

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja u kafani Ko To Tamo Peva!?  možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje. Rezervacije su obavezne zbog prevelikog interesovanja, i treba ih izvršiti što pre!

 

beogradnocu.com