vesti

Ko To Tamo uživa!?

Za sve boeme koji su odani kafani i pravom meraklijskom provodu, beogradnocu.com ovog vikenda preporučuje kafanu Ko To Tamo Peva!?. Ova kafana okupljalište je neverovatne ekipe ljudi divne energije i sjajnog raspoloženja. U kombinaciji sa svim pogodnostima koje kafana Ko To Tamo Peva!? nudi, garantuje dobar provod i neponovljivu noć.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Petak 24. januar idealan je dan za provod u kafani Ko To Tamo Peva!?. Da vaše uživanje bude maksimalno i da na nogama budete do ranih jutarnjih časova, pobrinuće se Harizma Bend. Ovi akustični tamburaši probudiće sve vaše emocije i prirediti vam veče za pamćenje.

Međutim, ukoliko njhov nastup budete propustili u petak, idealna prilika da grešku ispravite jeste subota 25. januar kada ovaj izvanredni sastav ponovo nastupa u kafani Ko To Tamo Peva!?. Ne propustite ideal beogradskog noćnog provoda i Harizmu kakve nema ni na jednom drugom mestu u gradu.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Podsećamo da je kafana Ko To Tamo Peva!? zdanje svih najlepših kafanskih glasova koje ste ikad čuli, kuća svih najlepših kafasnkih žena i mesto najboljih, autentičnih kafanskih provoda u kojima se ništa ne štedi jer je muzika je san snova. Najlepše starogradske romanse svakog vikenda na uvce će vam pevati neponovljivi muzičari, što je još jedan dodatni razlog da svoje poverenje date najharizmatičnijoj kafani u gradu kafani Ko To Tamo Peva!?.

Priuštite sebi jedinstvenu provod i obezbedite sebi i svojim prijateljima mesto na vreme, zbog velikog interesovanja koje vlada. U prijatnom ambijentu u boemskoj atmosferi sa odličnom muzikom, ova kafana vam nudi nezaboravan provod do jutarnjih sati.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja u kafani Ko To Tamo Peva!? možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje. Ne propustite najbolji kafanski provod u Zemunu.

 

beogradnocu.com