Kod Glumca, Najave, vesti

Ova nedelja i drugi dan novembra meseca, biće još jedna u nizu nezaboravnih večeri u kafani Kod Glumca. Večeras ćete uživati u odličnom provodu koji će biti u znaku "Večeri poznatih" sa specijalnim gostima i pevačkim zvezdama koje svake nedelje prave haos na ovom popularnom mestu.

kod glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Pozivamo sve veseljake i boeme, koji vole kvalitetan provod i muziku, da obavezno dođu večeras u kafanu kod Glumca. Zabavljaće vas specijalni gosti koji će čitavu kafanu kod Glumca podići na noge, a u pitanju su pobednik "Zvezde Granda" Mirza Selimović i drugoplasirani Miloš Vujanović. Spremite se za nikad bolji repertoar i apsolutni spektakl!

kod glumca 1

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Ukoliko želite na napravite rezervaciju za kafanu Kod Glumca, savetujemo vam da to uradite što pre jer je potražnja velika. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

 

beogradnocu.com