Kod Glumca, Najave, vesti

Kod Glumca: I večeras veselo uz Dinču i Tijanu Stojić. Adresa najboljeg provoda u gradu je kafana Kod Glumca. Večeras će atmosferu do ključanja dovesti fantastični Milan Dinčić Dinča i šarmantna Tijana Stojić. Devojke, ako do sad niste imale prilike da čujete Dinču kako peva, ne propustite priliku večeras. Momci, ako u kafani želite da odmorite dušu i oči, Tijana Stojić je majstorica za pesmu, a kafana Kod Glumca oaza veselja i uživanja.

Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

U petak, 31. oktobra, na repertoaru kafane su Bekrijske noći i nastup Milene Novaković, Nine Đumić i Nikole Bjelogrlića. U subotu je Veče pravih boema i za vas pevaju Miloš Trninić i Ivana Milić. A u nedelju specijalno gostovanje Kod Glumca: pobednik Zvezda Granda 2014, Mirza Selimović i Miloš Vujanović-finalista. Samo Kod Glumca!

Kod Glumca.jpg1

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada, i to u kafani Kod Glumca! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com