vesti

Kod kuma na ručku.

Novootvoreni bar i restoran italijanske kuhinje Dash’s radi svakog dana od 08h, dok se petkom i subotom organizuju muzički programi. Svratite na jedinstveni ugođaj u ulicu Dušana Jovanovića br 4, nedaleko od Farmaceutskog fakulteta, i osetite čari specijaliteta italijanske kuhinje koji oslikavaju kreativnost Dash’s -ovih vrhunskih kuvara sa dugogodišnjim iskustvom.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Počastite se raznovrsnim predjelima, salatama, pastama, pizzama ili slanim palačinkama za ručak. Posebno preporučujemo da probate Focaccia pesto pizzu ili Mexxicanu, Mozzarellu na rukoli, Cezar i naravno Dash’s salatu. Spoj ukusa na tanjiru će vas ostaviti bez daha i znaćete da je vredelo doći, a želećete još…

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Svi znamo da izreka “Ljubav dolazi preko stomaka”, nije nastala slučajno, ali hrana je od pamtiveka pa do danas bila i ostala izvor sreće i spona između ljudi. Tako da, ako želite da upoznate nekog, pozovite ga u kafe bar Dash’s, jer ko voli hranu, voli i život…. a ostalo prepuštamo vama.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

U baru Dash's se možete se počastiti i kvalitetnim desertom po izboru, u vidu sladoled kupa, kolača ili možda slatkih palačinki. Na vama je da odlučite, a sigurni smo da ćete uživati u svakom bogatim zalogaju. U ponudi je veoma širok izbor piva i ostalih pića, a kao kuriozitet ističu se i dva japanska viskija Yamazaki i Hakushu.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Za celokupan unutrašnji izgled kafe bar restoran Dash’s zaslužan je arhitekta koji se trudio da enterijer, iako neuobičajen, ispunjava sve standarde jednog ugostiteljskog objekta. Vlasnik lokala, profesor Miloš Dašić, rešio je da pozove i  svog kuma Sašu Kapora na ovaj sjajan ručak u kome ćete, sigurni smo, uživati.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Ne propustite da uveče, kad padne mrak, ostanete da uživate i u sjajnoj klupskoj atmosferi koju Dash’s takođe nudi. U petak 24. januara očekuje vas nastup Acoustic Benda - Ozvučenih Tamburaša koji će vam prirediti fenomenalan provod, dok je subota rezervisana za šarmantnog Pecu Petakovića. Gosti će moći da uživaju u zabavnoj muzici i najnovijim domaćim i svetskim hitovima.  Osetite toplinu koju nudi kafe bar Dash’s i budite deo mnogih koji svaki dolazak ovde pamte i dugo prepričavaju, a uvek se rado i vraćaju. Proverite zašto je kafe bar Dash’s jedinstven, prepoznatljiv i jedan od najmodernijih u gradu.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Rezervišite svoje mesto preko našeg, a vašeg omiljenog portala – beogradnocu.com, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u baru Dash’s. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim mestima za noćni provod u Beogradu.

 

beogradnocu.com