Kod Ministra, vesti

Kod Ministra uvek vrelo.

Novootvorena prestonička kafana, kafana Kod Ministra, ne daje vam ni dana za odmor. Naime, kako to obično biva kada je ministarstvo u pitanju, svoje obaveze morate ispunjavati svakodnevno, a vaše su, razume se vezane isključivo za najbolji provod u gradu. Kod Ministra vas do kraja nedelje očekuje prava senzacija, i nastupi koji vas uvek iznova oduševe.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Utorak 11. mart je dan rezervisan za pravi spektakl, i to uz sastav Black Panters. Popularni romski bend Black Panters poznat je i izvan granica naše zemlje, i to po neverovatno dobroj atmosferi koju naprave gde god da nastupaju. Uz njih ćete garantovano čitavu noć provesti na nogama.

Samo dan kasnije, u četvrtak 13. marta, očekuje vas mogućnost da se u kafani Kod Ministra provedete bolje nego ikada, i to uz već dobro poznati prestonički klupski sastav koji čine Džoni i Workersi. Ovi momci garantuju vrelu atmosferu, koju do usijanja dovode već nakon prve pesme.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Petak 14. mart takođe je idealan dan za provod u popularnoj i veoma atraktivnoj kafani, kafani Kod Ministra. Vaš provod ovog petka poveren je ni manje ni više, nego profesionalnim muzičarima koji svoj posao obavljaju izvanredno i sa puno ljubavi. Svi oni koji poverenje budu ukazali kafani Kod Ministra moći će da uživaju uz neponovljivi Akademik Bend.

Fotografijama vam prenosimo samo delić nikad bolje prestoničke atmosfere koja se iz dana u dan odvija u kafani Kod Ministra, i o kojoj se zaista već dugo priča u superlativu. Proverite i vi kako je Kod Ministra, i šta je oduševilo mnoge poznate ličnosti koje su se u proteklom periodu veoma ludo zabavljale na ovom vrhunskom mestu za provod.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Rezervacije za sva naredna spektakularna dešavanja u kafani Kod Ministra možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Kao što već znate, rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog jako velikog interesovnja koje vlada.

Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, a bićemo sa vama i na svim sjajnim događajima u prelepoj kafani Kod Ministra! Dođite i osetite čari Ministarstva!

 

beogradnocu.com