Soho Bar, vesti

Koji su sastojci potrebni za koktel beogradnocu.com?

Prvi pravi koktel je nastao u sunčanoj Kaliforniji, negde oko 1862. godine i to Martini. Međutim, do danas u istoriji spravljenja ovog po mnogima rajskog pića, iako se dosta toga izmenilo, azbuka spravljenja je u biti ostala ista.

Soho Bar u Beogradu, jedan od najmodernijih i najurbanijih barova koji je u potpunosti oslonjen na koncept rada zapada, na jedan veoma prefinjen način donosi nam pedeset vrsta koktela koje u ovom fantastičnom i modernom baru, priprema, pa slobodno bi se moglo reći najharizmatičniji barmen u Beogradu dvadesetšestogodišnji Srećko Nestorović.

bar Soho Bar

 Fotografisano u Bar Soho Bar

Kako kaže ovaj posao mu se prišio uz srce kada je imao svega 18 godina i učeći uz najbolje majstore, Srećko danas priprema divne koktele u jednom od najprestižnijih barova u Beogradu baru Soho Bar. Čitava filozofija bara Soho Bar je veoma odmerena, a pre svega profesionalna, takav je i Srećko, profesionalan, odmeren i te kvalitete kao da pretače i u koktele kojima se raduju najurbanije face Beograda, ali i stranci, koji kada dođu, svoje utočište potraže baš u baru Soho Bar u velikoj meri što ih podseća na London, ali i zbog našeg divnog mentaliteta koji se sasvim lepo uklopio u koncept budućnosti koji Soho Bar brižno neguje.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Lepota ispijanja koktela u Soho Baru je i jedna vrsta kulture boravka na ovakvom ugostiteljskom mestu, koja se kako Srećko kaže strancima veoma dopada, ali i mi u velikom meri prihvatamo dobrobiti stranog koncepta i jedno otmeno uživanje uz omiljeni koktel koji spravljen u Srećkovoj režiji Soho Bar samo čini još privlačnijim. Kaže da mu nije bilo teško da nauči da pravi koktele i kroz osmeh sećajući se svojih početaka podelio je sa nama da svaki barmen kreće naravno od sudopere, da bi došao do jednog elegantnog i unikatnog stila u spravljanju najpoželjnijeg pića na svetu. Kaže da je za koktel majstora važno da poznaje pre svega azbuku pića, ali i da bude dobar psiholog, što se stiče kroz dugogodišnji rad sa ljudima, koji je kako Srećko kaže prepun zanimljivih i nesvakidašnjih situiacija, kao i da su najpamtljiviji i najdraži momenti vezani za pripadnice lepšeg pola, kojih kada je Srećko za šankom Soho Bara nikada ne manjka.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Prvi koktel koji je napravio u životu bio je Cuba Libre, tih početaka se rado seća, učeći od najboljih kroz posao je napredovao polako, ali sigurno. Danas ovaj mladi čovek, svojim umećem udvostručava lepotu i značaj Soho Bara, jer kao što znamo gosti se jako lako vežu za osoblje bara, a kada je Srećko u pitanju i gosti u Soho Baru su u neku ruku srećni baš kada je Srećko za šankom, na šta aludiramo morate proveriti odlaskom u najprofesionalniji i najprefinjeniji bar u gradu Soho Bar. Danas on već i sam smišlja koktele koji su veoma omiljeni među ljubiteljima Soho Bara, a za to umeće je najvažanije znati ukus gosta, tada kako Srećko tvrdi sasvim je lako napraviti koktel.

Posao barmena je veoma kreativan i maštovit i takvi su i Srećkovi kokteli u omiljenom baru svih stanovnika grada Beograda Soho Baru. I nas je uspeo da obraduje svojom kreativnošću i otkrio nam kakav je koktel beogradnocu.com. Baza je votka, zatim imamo limunov sok, šećerni sirup, Pasoa liker, liker od kivija, sok od ananasa, sprajt i sveže maline.

bar Soho Bar

 Fotografisano u Bar Soho Bar

Vizualizacija ovog koktela je veoma šarmantna i razdragana, on je žut, a na vrhu crven, jer su tu maline, a ukus, to je jedan neponovljivo pozitivan hedonistički šok, kao i sam Soho Bar, bar vaših najlepših momenata, najdražaih ukusa, a od danas i najzgodnijih barmena, bez kojih bi Soho Bar bar malo izgubio na svom šarmu, da li to zaista tako otkrijte kada budete pili koktel beogradnocu.com u najboljem baru u gradu Soho Baru.

U petak vas u fenomenalnom baru Soho Bar očekuje provod uz Dj Miki-ja čiji setovi pršte od pozitivnih vibracija i koji zaista zna kakve su to žurke koje pretenduju da budu najposećenije i najbolje, sam ambijent Soho Bara otvara mu tu mogućnost da značaj njegovih žurki bude uveličan ovim predivnim mestom na kom se okupljaju oni koji zaista znaju šta je dobro. Soho Bar je zaista dodir sveta na velegradskom asfaltu i kroz sjajne žurke i fenomenalnu energiju koja ovde vlada vi zaista stajete ruku pod ruku sa najboljim provodima u svetu i to vas uvek vraća na najbolje mesto u srce Dorćola.

bar Soho Bar

 Fotografisano u Bar Soho Bar

U subotu u Soho Baru čeka vas Mr. Iv odličan uvek i dobro poznat u gradskim krugovima po žurkama koji su za prepričavanje, Soho Bar sa njegovim repertoarom samo opravdava titulu najboljeg, a vi ste mu večna inspiracija, zato izaberite dan i prepustite se čarima koje vam nudi urbani i uvek moderan Soho Bar.

Besplatnu rezervaciju jednog neponovljivog iskustva u Soho Baru možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi već odavno uživamo u svim čarima Soho Bara, posebno nas oduševljavaju kokteli koji su iz više razloga mnogo ukusniji nego na bilo kom drugom mestu u gradu, govorimo o ukusima koje morate probati i doživeti kreativnost jednog mladog čoveka u brendu Beograda Soho Bara.

 

beogradnocu.com