Kolumne

Koji su vaši talenti prema horoskopu.

Većina zodijačkih znakova poseduje neki dar i talente koji kod nekih dolaze ranije, a nekad i kasnije. Vatreni znaci su rođeni sportisti, dok su vodeni talentovani za umetnosteni, Otkrijte i vi vaš talenat u nastavku teksta:

Ovan - Talentovani ste za sport, naročito trkanje automobilima. Sebi uvek postavljate nove ciljeve, pa tako među vama ima i alpinista, ali i umetnika, pevača, glumaca, lekara, hirurga.. Imate dar i za vojna zanimanja.

Bik - Vaša planeta Venera vam daje umetnički talenat, visoke estetske kriterijume i kreativnost. Tako među bikoima nalazimo sajne pisce, slikare, dizajnere, pesnike. Naglašena su i vaša čula, pa ste dobri i u kuhinji i bašti, ali i u rukovanju sa novcem i nekretninama.

splav River

Fotografisano na Splav River

Blizanci - Vi vladate rečnikom, pa imate dara za pisanje, novinarstvo, prevodilaštvo, glumu i pevanje. Komunikativni ste i snalažljivi, pa među predstavnicima vašeg znaka ima odličnih voditelja, turističkih vodiča i trgovaca. Puni ste ideja i i odlično se snalazite u oblasti mode i estrade.

Rak - Onaj ko želi da sredi svoj stan ili kuću, treba svakako da pozove vaš znak u pomoć jer ste maštoviti i vrlo kreativni. Među vama ima i sjajnih slikara i pevača. Vaša saosećajna priroda dolazi do izražaja u zanimanjima u kojima treba podučavati ili brinuti o drugima, kao što su lekar, negovateljica, bolničarka, profesor.

Lav - Volite da zablistate i dominirate bilo da ste sportista, vlasnik teretane, menadžer ili vlasnik nekog drugog objekta. Vaše liderske i organizacione sposobnosti dolaze do izražaja pa vam leži zanimanje političara, kompozitora ili vlasnika kazina. Volite da budete u centru pažnje pa ste rođeni glumac, reditelj, pevač, plesač ili modni dizajner.

Devica - Vaš urođeni perfekcionizam, osećaj za prostor, smisao za detalje i želja za znanjem, čine vas sjanim inženjerima, dizajnerima, arhitektama, zanatlijama, privatnim preduzetnicima, naročito u uslužnim delatnostima i poslovima u vezi sa kućnim ljubimcima.

splav Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Vaga - Vi jednostavno umete sa ljudima, pa ste idealni za posao odnosi sa javnošću, politiku, glumu i privatni biznis. Kao veliki borac za pravdu, često se nalazite i u oblasti medija i pravosuđa. Zahvaljujući svom šarmu, imate talenta i za sve poslove u vezi sa modom, negom i nakitom.

Škorpija - Zahvaljujući svojim planetama agresije i akcije, imate dara za takozvana opasna zanimanja, kao što su na primer, ratni izveštač, policajac, detektiv... Takođe, zbog moći koncentracije i urođene preciznosti i veštine, rođeni ste hirurg, a zbog svog uma kojim "čitate" ljude, sjajan ste psiholog, psihijatar i filozof.

Strelac - U vašem znaku rođeno je najviše sudija, ali i profesora, jer imate talenta za podučavanje. Obožavate putovanja, pa se često nalazite u turizmu ili radite kao putopisci, fotoreporteri, misionari i dopisnici. Sjajni ste i kao savetnik i političar. Odlično se snalazite u privatnom biznisu, a zbog kulinarskog dara i u ugostiteljstvu.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Jarac - Istrajni ste, pa sve što radite, radite na duže staze. Veoma ste odgovorni i pouzdani, a svoje znanje umete da prenesete drugima, pa vam zato odgovaraju zanimanja koja imaju veze sa naukom i predavaštvom. Posedujete talenat za tehniku i osećaj za prostor, pa se odlično snalazite i na radnim mestima arhitekte i inženjera.

Vodolija - Vaš talenat izlazi na površinu mnogo kasnije. Sve što je novo i nepoznato, vaše je područje. Posedujete dar za tehniku, informatiku i nove tehnologije što vas često čini sjajnim pronalazačima, elektroinženjerima, naučnicima, grafičkim dizajnerima, programerima i montažerima. Dobri ste sa jezicima i poslom socijalnog radnika.

Ribe - Talentovani ste u umetnosti, naročito slikarstvu, muzici i plesu. Bogata mašta i kreativnost često znaju da vas odvedu u režiju, glumu, modni dizajn. Saosećajni ste i umete da čitate između redova, pa ste rođeni psiholog, psihijatar, lekar, bolničarka ili astrolog.

 

beogradnocu.com