vesti

Koktel veče u Jazz kafeu.

Popularni Jazz kafe i ovog vikenda vam je pripremio nezaboravan provod i sjajne cene. U subotu 30. novembra, moći ćete da uživate u koktel večeri kad ćete imati prilike da pijete mnogobrojne interesantne koktele odličnih ukusa, a čitav spektakl biće propraćen fenomenalnim “miksovanjem” DJ-a.

kafe Jazz

Fotografisano u Kafe Jazz

Tom prilikom, za ljubitelje jednog od napopopularnijih koktela, Blue froog, ovaj napitak biće na promociji. Ukoliko naručite ova dva pića, dobijate jedan gratis.  Šareno, ukusno, veselo i veoma zabavno veče očekuje vas samo u Jazz kafeu. Ne propustite fenomenalni koktel party i muziku koja će vam dati elana. Dj će podići atmosferu i učiniti da zaboravite na sutra.

Ali, pre subote i šarenih koktela,  u kafe Jazz-u vas očekuje senzacionalni Red Carpet Bend. Uz ritmove ovog benda, ćete đuskati cele noći, jer jednostavno nećete moći da im odolite. Ne propustite!

Osoblje, koje je uvek veoma ljubazno i spremno da vas usluži u svakom trenutku, drži nivo Jazz kafea na veoma visokom nivou, odnosno doprinosi tome da kafe Jazz zadovoljava svetske standardne. Vaša piksla će uvek biti zamenjena na vreme, a vaša narudžbina uvek servirana i poslužena na jako kreativan način, u rekordnom vremenskom roku.

kafe Jazz

Fotografisano u Kafe Jazz

Proverite zašto mnogi tvrde da su se u kafe Jazz izuzetno proveli i pili najbolje koktele u gradu. Nesvakidašnja ponuda alkoholnih pića, upotpuniće vašu posetu ovom kafeu. Dobar razlog da posetite Jazz su i odlične kafe koje možete da naručite. Provedite prijatno popodne sa vašim prijateljima i dragim osobama na Obilićevom vencu u Jazz kafeu.

kafe Jazz

Fotografisano u Kafe Jazz

Rezervacije za koktel veče u subotu u Jazz kafeu, kao i za sva predstojeća dešavanja, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com