Složna Braća, vesti

Koktel veče u Kafani Složna Braća

Letnja sezona je došla kraju i krenuli su hladni dani puni kiše. Međutim, mi nećemo žaliti zbog bašti i splavova već ćemo se radovati, jer su kafane počele da rade punom parom!

Kafana Složna Braća Vam je za večeras priredila nastup fenomenalnog beogradskog boema Miloša Trninića – Trne koji će Vas zabavljati do ranih jutarnjih časova.

kafana složna braca

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Takođe, večeras ćete imati prilike da uživate u "koktel večeri" i raznovrsnim koktelima po promotivnim cenama. Za ljubitelje vitamina B, u ponudi su, takođe po sniženim cenama, piva sa raznolikim ukusima koji su ovog leta postali prava atrakcija, posebno kod lepšeg pola.

U kafani Složna Braća pored neponovljivog Trninića, gosti će moći da se oslade “Rakito” koktelom, a uz ova tri naručena pića, četvrti ćete dobiti gratis. Na veliku radost ženskih gostiju koktele će spremati i mućkati šarmantni Aleksandar Amer Višić.

Posle Miloša Trninića, u sredu i četvrtak uživaćete uz Oriental i Milagro Bend, dok Vas petkom čekaju Vesele žice. Kraj nedelje upotpuniće Vam, ni manje ni više, nego izuzetni Nikola Vasović.

Koji god dan da odaberete da posetite kafanu Složna Braća, nećete pogrešiti!

kafana složna braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Živa muzika svako veče sa različitim repertoarima i izvođačima uz prijatno i nasmejano osoblje ove kafane učiniće sve da se osećate prijatno i provedete odlično! Razne vrste koktela i izuzetnih domaćih rakija izdvajaju se iz bogate ponude pića koje ćete imati priliku da konzumirate.

U našoj galeriji fotografija pogledajte kako izgleda kafana Složna Braća u svom punom sjaju. Možete se uveriti u to da je atmofera odlična, baš kao i cene i muzika, tako da nemojte oklevati, već rezervišite svoje mesto na vreme putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i dođite u kafanu Složna Braća!

 

beogradnocu.com