vesti

Koktel veče u kafeu Randez-Vous.

U petak 13. decembra sa startom od 22 h u kafeu Randez-Vous odrganizuje se spektakularno i veoma atraktivno koktel veče.  Tada ćete moći uživate u neverovatnim ukusima koje že da vam otkrije profesionalni koktel majstor.

kafe Randez-Vous

Fotografisano u Kafe Randez-Vous

Profesionalni koktel majstor napraviće koktel baš po vašoj meri, odnosno koktel će sadržati pored sastojaka i deo vaše ličnosti. U tome je tajna vrhunskih barmena! Ono što je sigurno, očekuje vas izvanredan provod uz kvalitetnu muziku i naravno ukuse koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Posetite kafe Randez-Vous i dozvolite vašim čulima da budu oduševljena.

kafe Randez-Vous

Fotografisano u Kafe Randez-Vous

Dobar provod je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafeu Randez-Vous možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

kafe Randez-Vous

Fotografisano u Kafe Randez-Vous

U iščekivanju fantastične koktel večeri, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas garantovano inspirisati da kafe Randez-Vous posetite već danas.

 

beogradnocu.com