vesti

Kolarac - mesto gde vreme stoji.

Ko misli da se dobro provede ove subote neka svrati u kafanu Kolarac! Odelo i kravata nisu potrebni, orkestar će svojim zvukom oplemeniti klarinet, a uz harmoniku, gitaru i kontrabas će se ponovo pevati starogradske pesme do dugo u noć...Dođite, jer u kafanu Kolarac ste uvek dobrodošli !

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Zaboravite na brige, posao i obaveze, prepustite se muzici i dragim ljudima - jer Kolarac je mesto gde vreme stoji! Kolarac je kafana koja ima dušu…Kolarac je tamo gde je dobar provod i dobri ljudi.. Tamburaši uvek naprave i više nego dobru atmosferu u Kolarcu! Gosti ove kafane, prilikom odabira svog mesta za izlazak, vođeni činjenicom da je kafana Kolarac najbolje mesto u gradu za uživanje ovakvog tipa. Ovo je mesto gde se okupljaju pravi boemi.

kafana Kolarac

 Fotografisano u Kafana Kolarac

Kad je piće u pitanju, u kafani Kolarac se služe sve vrste domaćih rakija, a rakija od dunje smatra se specijalitetom kuće. Ovde se takođe možete osvežiti nekim pivom, stranih proizvođača, kao i najboljim srpskim, hrvatskim i slovenačkim vinima. Pozitivna energija je neizbežna, kao i nasmejani gosti koji su uvek na nogama! U samom centru grada, na Studentskom Trgu nikako nemojte zaobići kafanu Kolarac, već svratite i uverite se kakav provod vas čeka. Ovo je pravo mesto na koje možete da dovedete svoje najbliže i ubrzo ćete se osetiti kao da ste oduvek bili deo kafane Kolarac.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Rezervišite svoje mesto preko vašeg omiljenog noćnog vodiča - beogradnocu.com, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com