Tri Promila, vesti

Koliko promila sadrži jedna kafana.

Da li vi možete bez promila? Pravi ljubitelji kafane odbijaju da provedu i jedan dan bez tri! Naime, kafana Tri Promila neizbežna je kada je u pitanju najbolji meraklijski provod u gradu, i veoma je posećena, što zbog sjajne usluge, što zbog najlepših Beograđanki koje se ovde rado provode.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Međutim, besprekorna usluga i prelepe devojke nisu jedini razlog zbog kojeg je kafana Tri Promila omiljena i predstavlja imperativ boemskog provoda. Veliki doprinos tome daje i muzički repertoar, koji predstavlja pravi raj, kako za vaše uši, tako i za sva ostala čula, jer vas prepušta maksimalnom uživanju.

Proverite i vi zašto je kafana Tri Promila jedan od simbola Zemuna. Idelna prilika za to je četvrtak 20. februar kada u ovoj izvanrednoj kafani nastupa bend Bakšiš. U pitanju je ozvučena akustika i garantovano dobar provod do ranih jutarnjih časova.  Samo dan kasnije, u petak 21. februara, za vaš provod biće zadužen bend ''Ortaci'', koji će vas potpuno raspametiti, naravno, u pozitivnom smislu. Međutim, to nije sve! Očekuje vas i promocija rakije, odnosno njena cena od samo 105 dinara!

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Subota 22. februar biće upamćena po sastavu Tri Promila Bend, sjajnom raspoloženju i vreloj atmosferi. Zato odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Tri Promila rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu uz pravu boemsku pesmu!

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Tri Promila, pa tako i beleže najinteresantnije momente noćnog kafanskog provoda. Jasno je – najbolji provod se ne propušta! Fotografije će vas garantovano inspitisati da vaš izbor ove srede bude upravo kafana Tri Promila. Ukoliko nas budete redovno pratili i dalje ćete prvi saznavati sve najinteresantnije i najnovije vesti vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com