vesti

Kolo pevam, pesmu sviram.

Muzički producenti Miša Mijatović i Mića Nikolić sinoć su otišli u provod u najelegantniju kafanu u gradu, kafanu Dionis. U najinspirativnijoj kafani u gradu sinoć je začin muzičke inspiracije bio Cunami Bend koji je sve prisutne ostavio bez daha. Miša Mijatović jedan od najboljih srpskih harmonikaša i kompozitora, muzikom se bavi još od malena. Prekretnicu u njegovoj karijeri odigrala je 1977. kada je upoznao kompozitora Predraga Vukovića Vukasa, zahvaljujući kojem je počeo da radi u studiju. Sarađivao je sa mnogim velikim imenima domaće estrade, ali među svima ističe saradnju sa Miroslavom Ilićem, sa kojim uspešno sarađuje već 30 godina.

kafana Dionis

 Fotografisano u Kafana Dionis

Pored njiega veoma lepu saradnju ima i sa Dobrivojem Topalovićem, Marinkom Rokvićem, Radišom Uroševićem, Harisom Džinovićem, Snežanom Đurišić, Vesnom Zmijanac, Zoricom Brunclik, Jelenom Broćić, Svetlanom - Cecom Ražnatović, Mirom Škorić. Miću Nikolića publika poznaje kao kompozitora, aranžera , tekstopisca, a oprobao se i kao pevač. Prošle godine izdao je album 'Pa nek` traje dan', inače potiče iz muzičke porodice i njegova muzička karijera je izuzetno bogata.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Kafana Dionis, nije samo poznata po najboljem vinu u kom spava istina, što bi joj ime reklo, Dionis je kafana svih vremena i svih generacija. U kafani Dionis ćete shvatiti smisao kafanskog života i uživati u kafani na način koji vi volite.Večeras u najprestižnijoj kafani u gradu, nastupa vaš obožavani Cunami Bend, koji je poznat po stvaranju fantastičnog raspoloženja. Kafana Dionis biće centar najpozizivnijih vibracija, centar uz koji ćete doživeti sve najlepše emocije i stvoriti najbolje kafankse uspomene.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Kafana Dionis je upravo ona čije draži će vas opiti za vek i vekova. Izvršite besplatnu rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najnovije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Kafanom Dionis i mi smo opijeni, zato nam je galeija fotografija toliko bogata i razdragana, imajte to u vidu kad stanete pred naš objektiv.

 

beogradnocu.com