vesti

Kolo sreće.

Idealan način da provedete vikend, tačnije subotu 01. februar, jeste da posetite kafanu Kolarac. Uz pristupačne cene pića, čekaju vas najlepše devojke i dobro raspoloženje, i naravno najbolja muzika u gradu. Provod zagarantovan uz puno pozitivnih vibracija i vrhunske atmosfere!

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Posetite ovo izuzetno mesto boemije i uživajte u sjajnoj muzici Tamburaša koji će vas oboriti s nogu. Subota u Kolarcu će biti idealno veče za vaš kafanski provod.

Ovi sjajni Tamburaši napraviće uzavrelu atmosferu, a svi gosti u kafani Kolarac će đuskati i biti na nožicama, pa i stolovima! Prijatan i prostran ambijent, pristupačne cene pića, vrhunska i kvalitetna rakija, sjajan bend, i to nigde drugde nego u kafani Kolarac. Dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji ovde nude.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Uz zvuke gitare i harmonike moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova. Očekuje vas fenomenalan muzički repertoar, na koji su redovni gosti kafane Kolarca navikli.

Ako želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu! Kolarac će vam se uvući pod kožu i samo jedan dolazak ostaće na vama kao žig. Najlepši momenti treba da se dožive da bi imali šta da pamtite, a kafana Kolarac je upravo mesto za takve momente!

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za subotu veče u kafani Kolarac i obezbediti sebi nezaboravno veče.

 

beogradnocu.com