Poznati, Terassa, vesti

Končita Vurst na otvaranju kluba Terassa?

Sinoć je Mali Kalemegdan bio centar gradskih dešavanja kada je u pitanju Beogradska klabing scena. Na mestu sa prelepim pogledom, modernim enterijerom, uz mnogobrojne poznate ličnosti otvoren je klub Terassa lounge bar.

terassa

Fotografisano u Klub Terassa Lounge

Odličnoj žurki pod nazivom "My boyfriend is out of town", prisustvovao je veliki broj prijatelja novootvorenog kluba za čije dobro raspoloženje se pobrinuo sjajan DJ dvojac Goran i Miloš Starčević. Malo pre ponoći, veliki broj gostiju je počeo da pristiže, među kojima su bile mnoge poznate ličnosti, a najviše pažnje je privukao dvojnik Končite Vurst, pobednice Evrovizije.

terassa

Fotografisano u Klub Terassa Lounge

On je jedan od ljudi koje zapamtite nakon što ih samo jednom vidite – mističan pogled, duga talasasta kosa, osoben stil, svojstven samo njemu, a u pitanju je frizer i maneken Zoran Ćumura. Zanimljivo je da je većina gostiju u prvi mah pomislilo da je u klub Terassa lounge bar došla Končita Vurst, a Čumura je upravo zbog svoje umetničke prirode i energije omiljen među saradnicima i klijentima. Sinoć je Končita, pardon Zoran, itekako uživao ispred našeg objektiva.

terassa

Fotografisano u Klub Terassa Lounge

Takođe, među poznatima smo primetili i pevačicu Dariju Stanojević koja poslednjih dana ne propušta otvaranje novih klubova, pa je tako imala prilike da se pojavi u svežoj cvetnoj odevnoj kombinaciji, kojom je itekako zavela muške poglede.

terassa

Fotografisano u Klub Terassa Lounge

Odlična muzika zagrejala je sve prisutne, a vatromet je označio početak sezone najboljeg provoda tokom leta upravo na mestu bivše Cineme. Pogledajte ko je sve bio na otvaranju u našoj galeriji fotografija. Klub Terassa Lounge  je mesto koje će sigurno biti jedno od najpopularnijih u gradu! Ukoliko niste bili sinoć, imate priliku da nadoknadite i rezervišete vaše mesto za večeras, kada nastupa jedan od najpopularnijih svetskih DJ-eva Tom Novy-a. Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Dotle, pogledajte našu galeriju fotografija sa otvaranja.

 

beogradnocu.com