Konoba Akustik, Najave, vesti

Konoba Akustik: Meraklijski uz tamburaše 7 dana nedeljno. Ne propustite jedinstveno uživanje u svim čarima jedne prave prestoničke kafane, neponovljive Konobe Akustik. Ponedeljak je dan za Trio 357 Bend, a sutra, 7. oktobra zabavljaće vas Aca i Violina. Očekuju vas najbolji tamburaši poznati po tome što najlepše narodne, starogradske i kafanske numere izvode u specifičnom aranžmanu.

Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Ove srede,samo za vas svira Naš Način Bend, dok će u četvrtak na repertoaru biti odlični Akustik Bend. U petak i subotu, 10. i 11. oktobra, sve je u meraklijskom tonu, pa će Naš Način Bend podići na noge i najuzdržanije među nama. U nedelju, poglavlje zatvaramo sa Akustik Bendom, koji će uz akustične tamburaše na pravi način zaokružiti sedmicu fantastičnog provoda.

Konoba Akustik.jpg1

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Konoba Akustik, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com