Konoba Akustik, vesti

Konoba Akustik na Naš Način.

Ukoliko ste ljubitelj starogradske muzike, dobre atmosfere i izuzetne energije, kafana Konoba Akustik je pravi izbor za vas. Ove nedelje očekuje vas mnoštvo iznenađenja, ali i ono na šta ste već navikli – fenomenalan muzički repertoar.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

U ponedeljak 9. decembra u kafani Konoba Aksutik nastup će održati Trio 357 Bend, odnosno akustični tamburaši koji će vaše veče učiniti izvanrednim. Samo dan nakon ovog sastava u kafani Konoba Aksutik očekuju vas Aca i Violina, dok će sredu 11. decembar obeležiti Naš Način Bend. Oni će takođe učiniti da se izuzetno provedete i u petak i subotu, dok će za vaš provod u četvrtak i u nedelju biti zadužen Akustik Bend.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Koji god dan da odaberete za vaš provod nećete se pokajati, jer vas očekuje zaista pravi spektakl sa svakim od izvođača. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Konoba Akustik, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

U iščekivanju ovih sjajnih događaja, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da budete deo Konobe Akustik. Priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstveno prestoničko uživanje.

 

beogradnocu.com