Konoba Akustik, vesti

Konoba Akustik – okupljalište pravih boema.

Kafana Konoba Akustik je zadržala u svom duhu nešto od one dragocene atmosfere starih dobrih vremena. Ovde promet i zarada nisu najvažnije stvari u životu, nego vaš dobar provod i uživanje.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Konoba Akustik predstavlja neku vrstu azila za druženje, gde uvek ima muzike, darovitih ljudi i naravno, lepih žena. Ali to nije najvažnije! Kafana Konoba Akustik je postala neka vrsta hrama ili gastronomskog muzeja gde je moguće svome gostu, strancu u toku jedne noći predstaviti skraćenu istoriju nacionalne kuhinje. Zato, nemojte više čekati, nego pravac u ovu oazu boemije gde vas čekaju vrhunski gurmanski specijaliteti, veliki izbor pića, jedinstven ambijent i tamburaši koji vam pevaju na uvce svakog dana!

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Specijalitet kuće koji prosto morate probati u Konobi Akustik, jeste Konoba voz. Ovaj voz će, sigurni smo, pronaći put do vašeg srca, tačnije stomaka, jer čim ga prvi put okusite garantujemo da ćete se oduševiti. U kafani Konoba Akustik definitivno ne smete propustiti i njegušku pršutu sa Cetinja, beranski sir, banatske pečene-pohovane paprike punjene sirom, leskovački roštilj i bakina kuvana jela! Po veoma pristupačnim, možemo reći i simboličnim cenama, uživaćete u nacionalnim jelima, koje za vas pripremaju vrhunski majstori.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Poput nekadašnjih kafana u Beogradu, Konoba Akustik postala je okupljalište ljubitelja dobre hrane i još boljeg pića, uvek raspoloženih za druženje i priču. Kafane sa tamburašima su nekada bile mesta gde su se sastajali boemi, umetnici, pesnici, pisci i svi oni koji su znali da uživaju u gurmanskim jelima i čašici kvalitetnog žestokog pića. Težeći ka tome da Konoba Akustik ostane dosledna tradiciji, mladi vlasnici su stvorili rustičnu atmosferu koja odoleva izazovima modernog doba.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Konoba Akustik, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju ovih sjajnih događaja, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da budete deo ove prave oaze ukusa i dobrog provoda - kafani Konoba Akustik.

 

beogradnocu.com