Konoba Akustik, vesti

Konoba Akustik - pravi lek za vašu dušu.

Kafana Konoba Akustik je mesto koje svojim izgledom oživljava stara vremena i duh Beograda s početka 20. veka. Ova kafana sa dušom verno je svratište svih beograđana, posebno onih mlađih generacija koji su odrastali uz prave kafandžije i znaju šta je istinski merak.

kafana Konoba Akustik

Fotografisnao na Kafana Konoba Akustik

Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, vaša “druga kuća” Konoba Akustika prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod u Beogradu. Ne dozvolite da mi zaboravljamo naše najbolje kafane! Negujte ih, volite, jer one postoje samo zbog vas i vaše duše koju treba hraniti i negovati! A gde ćete je bolje negovati ako ne upravo u kafani Konoba Akustik.

Vaše uživanje u Konobi Akustik svih sedam dana u nedelji upotpunjuje odlična starogradska, folk i pop muzika. Tamburaši i bendovi, koji su veliki profesionalci u svom poslu, za vas izvode izuzetne numere, koje u kombinaciji sa lepotom Dorćola na kome se nalazi, inspirišu sva vaša čula. Ovde možete slaviti ili patiti, ali jedno je sigurno – ako izaberete kafanu Konobu Akustik nećete se pokajati.

kafana Konoba Akustik

Fotografisnao na Kafana Konoba Akustik

Njihova muzika se uvek pobrine za vaše dobro raspoloženje i momente za pamćenje. Jer, Konoba Akustik je spomenik slobodnom životu i čuvar boemskog duha i idile. Svako ko je bio gost ovog izvanrednog mesta sa oduševljenjem ga je ponovo posetio. Vrhunska kuhinja i besprekorna usluga, u kombinaciji sa sjajnim muzičkim repertoarom čini da se osećate zaista izvanredno.

Naša galerija fotografija svedoči o neverovatno prijatnoj atmosferi, i enterijeru kafane Konoba Akustik koji je podređen vašem maksimalnom uživanju. Kafana Konoba Akustik je mesto koje odražava duh našeg grada. Onog starog Beograda u vreme kada nije bilo užurbanosti, kada se dobra hrana, izvrsno piće, vrhunska usluga, muzika koja razgaljuje i pravi merak podrazumevali.

kafana Konoba Akustik

Fotografisnao na Kafana Konoba Akustik

Rezervacije za vaš odlazak u kafanu Konoba Akustik možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online . Obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstven užitak u vrhunskoj kafani Konoba Akustik na Dorćolu.

 

beogradnocu.com