Konoba Akustik, vesti

Konoba Akustik – vaše utočište od svakodnevice.

Idealan način da provedete početak vikenda i petak veče jeste da posetite kafanu Konoba Akustik na Dorćolu, gde vas uz pristupačne cene pića, najlepše devojke i dobro raspoloženje, očekuje naravno, i najbolja muzika u gradu.  Provod zagarantovan uz puno pozitivnih vibracija i vrhunske  atmosfere!

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Posetite ovo izuzetno mesto boemije i uživajte u sjajnoj muzici ozvučenog benda “Naš Način”. Od danas pa nadalje, petak će biti idealno veče za vaš kafanski provod, jer će samo za vas svirati ova fantastična ekipa, sa dve gitare i jednom harmonikom. Bend “Naš način” pravi tako uzavrelu atmosferu, da će svi gosti u Konobi Akustik đuskati i biti na nožicama, pa i stolovima!

Autentični etno ambijent, pristupačne cene pića i ukusne hrane, vrhunska i kvalitetna rakija služena na specifičan način, sjajni bendovi i tamburaši svake večeri tokom cele nedelje, pa gde to ima, ako ne u Konobi Akustik! Dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji ovde nude.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Uz zvuke gitare i harmonike moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova. Očekuje vas fenomenalan muzički repertoar, na koji su redovni gosti kafane Konoba Akustik već navikli.

Nakon što odmorite od dobre žurke u petak, ne zaboravite da svratite i za vikend u kafanu. Ako se ne zadržite na jutarnjoj kafi, dođite opet uveče da se veselite uz “Naš Način” bend i nedeljom uz zvuke tamburaša koji će vas dirnuti pravo u srce svojim umećem i sviranjem starogradskih hitova.

Ako želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu! Kafana Konoba Akustik uvući će vam se pod kožu i samo jedan dolazak ostaće na vama kao žig… a ponekad je to jedini način da najlepši momeni ostanu zapamćeni…

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Za sve one koji uživaju u svakom momentu i srećnim trenucima sa najdražima. Za one kojima piće nije navika već svakodnevna svečanost! Za sve vas koji ste se pronašli u tome - Konoba Akustik je pravo mesto!

O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za sva dešavanja u kafani Konoba Akustik i obezbediti sebi nezaboravno veče.

 

beogradnocu.com