Korčagin, Najave, vesti

Ukoliko još uvek ne znate gde biste mogli da izađete ove nedelje, portal beogradnocu.com je tu za vas. Uvek neizbežna preporuka jeste kafana Korčagin. U najlepšoj boemskoj kafani, kafani Korčagin, tokom čitave nedelje možete se izvanredno provoditi. Već svi znaju da je u pitanju kafana u koju se gosti uvek rado vraćaju, gde se služi najbolja rakija i sluša najkvalitetnija muzika.

korcagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Ponedeljkom i subotom vas očekuju ozvučeni tamburaši ''Mala Maca''. Međutim, za sve ljubitelje malo drugačijeg zvuka, pravi spektakl vas očekuje u utorak i sredu, kada će biti veče sa dve gitare, uz ex YU rok i starogradske hitove. Oni će vas svojom pesmom vratiti u neko drugo vreme, u ambijentu koji ide uz njihovu pesmu. Četvrtak 18. septembar biće radni dan za ozvučene tamburaše ''Bačena Kašika'', koji će vas rado uveseliti, dok je u petak sastav ''Pinosavac''.

Kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Rezervacije možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com