Poznati, Santo Domingo, vesti

Odbojkašice znaju gde je najbolje.

Bar Santo Domingo na Vračaru već uveliko je prvi i pravi izbor kad je dobar provod u pitanju. Uz interesantne koktele, propraćene živom svirkom, Santo Domingo će postati vaše omiljeno mesto za izlazak. Pogledajte ko je sinoć bio gost  ovog bara.

bar Santo Domingo

 Fotografisano u Bar Santo Domingo

Proverite zašto mnogi tvrde da su ovde pili najbolje koktele u gradu i doživeli najlepše žurke. Sinoć je Santo Domingo bio stecište odbojkašica OK Radnički koje su odlučile da veče ipak provedu van terena. A ko je sve sinoć bio u Santo Domingu, pogledajte u našoj galeriji fotografija.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Za odlično raspoloženje i još jednu nezaboravnu subotu, pobrinuli su se Ivana i Nani Bend. Sledeće nedelje u petak, 11. aprila, ne propustite da čujete Milana Ankića i Angelinu Engie koji će vas svojim bogatim muzičkim repertoarom i sjajnim glasom zabaviti vas kao nikad do sad.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar SantoDomingo

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com