Time Out, vesti

Kraj letnje sezone u Time Out-u!

Jedno od najpopularnijih mesta na Adi Ciganliji, klub Time Out, sinoć 21.septembra, zatvorio je letnju sezonu. Ovaj urbani lokal, pozdravio se sa svojim gostima uz nastup neponovljivog Marka Žujovića i šarmantne Katarine Gardijan.

Ime Marka Žujovića, koji je trenutno zvezda u usponu, već sada je sinonim za dobre žurke koje traju do ranih jutarnjih sati. Fenomenalan glas i izbor narodnih i zabavnih pesama oraspoložile su sve koji su se sinoć zatekli u ovom prestižnom klubu.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Beograđanka, Katarina Gardijan, poznata kao učesnik “Prvog glasa Srbije” i ove subote nije ostavila publiku ravnodušnom, pa je u duetu sa Žujovićem, zatvorila sezonu kluba Time Out onako kako to dolikuje ovom popularnom mestu. Ova pevačica zaista pleni i glasom i stasom koji je uvek upakovan u svedene odevne kombinacije.

Klub Time Out spada u grupu najposećenijih klubova u Beogradu, a karakterišu ga mladi ljudi, svakodnevna zabava, opuštena atmosfera i najbolji noćni provod.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Ovo urbano mesto ogleda se u nezaboravnim živim svirkama, koje iz godine u godinu posećuju na hiljade mladih Beograđana. Gostovanja poznatih izvođača su redovna i u ovom klubu nastupaju neka od najpoznatijih imena beogradskog noćnog života.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Zato, nemojte da propustite i sledeće sezone da dođete u Time Out.

Ne zaboravite da rezervišete  idealno mesto preko svog omiljenog portala beogradnocu.com kako biste proveli odlično veče. Rezervaciju možete da dobijete na dva načina: pozivom Call Centra na broj 063 33 33 44 ili  Online.

 

beogradnocu.com