Najave, Shake 'n' Shake, vesti

Shake'n'Shake vas ove srede poslednji put u svojoj drugoj sezoni dočekuje i ispraća opakom žurkom u serijalu Shake D Wednesday. Energija se završava i sprovodi vas kroz muzičke pravce od repa do trepa!

shake-devojke

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Specijano samo za borbenost naših košarkaša, jednom jako THC La Familia peva "Igraj i pobedi", jer koliko god da nisu uspeli u osvajanju medalje, borili su se kao carevi za sreću svih nas!

Dj Architect će ove srede imati celu noć da potvrdi da je jedan od najboljih DJeva na ovim prostorima, tako da ćete ove srede slušati njegov jedan energičan set.

shake-devojke1

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Izvršite rezervaciju na najjednostavniji način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

Splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com